Warrior

De Warriors zijn trailerbare zeer stabiele zeevisboten met uitstekende vaar eigenschappen. De boten zijn ontworpen om verder en sneller te varen en ver afgelegen wrakken te bereiken. De prestaties van de boten zijn uitstekend en combineren super manoeuvreerbaarheid en snelheid.

 

Door de ondiepe V- vormige kiel heeft de boot een beperkte diepgang maar is deze zeer stabiel. De Warrior modellen hebben meer kuipruimte dan de meeste concurrenten en een superieur hoog vrijboord wat de veiligheid op open water aanzienlijk vergroot.

 

Warrior Boats heeft een goede reputatie en veel ervaring met het bouwen van topkwaliteit boten. Op iedere rompconstructie wordt 5 jaar garantie gegeven.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Warrior 165

De ruimte in de Warrior 165 is optimaal benut. Vanuit een openslaande voorraam is de zelfkazende ankerberging makkelijk te bereiken. De opbouw biedt bescherming in weer en wind en is voorzien van diverse opbergruimten. Er is meer kruipruimte dan bij de meeste concurrent en het hoge vrijboord van 80cm zorgt voor een veilig gevoel aan boord.

 

Lees meer >>


Warrior 165 ProAngler

De ProAngler is een luxe uitvoering van de Warrior 165. De inrichting van de kajuit is iets aangepast om de mogelijkheid te bieden om staand het anker te kunnen halen. De Pro-Angler is onder andere al voorzien van een ingebouwde wegklapbare viskap, een dubbelwandige binnenlijst in de kuip en Threadmaster anti-slip vloer.

 

Lees meer >>


Warrior 170 Leisure

Bij de de Warrior 170 Leisure ligt de nadruk minder op hengelsport activiteiten. Het ontwerp is aangepast waardoor ook beter in de behoefte van de allround watersporter wordt voorzien (bijvoorbeeld voor waterskiën). Deze boot biedt meer luxe en comfort zoals onder andere een geïsoleerde bakskist welke kan worden gebruikt als koelbox.

 

Lees meer >>


Warrior 175

De Warrior 175 is het grootste model van de Warrior serie. De boot heeft aan ander model onderwaterschip. De Warrior 175 heeft een diepere V-romp, en is zo ontworpen dat hij rustig door ruw water snijdt. Ook de stabiliteit is perfect.

De Warrior 175 is zelflozend en heeft een zeer ruime kuip en kajuit met veel opbergmogelijkheden.

 

Lees meer >>